Vishandel Wennekes komt met speciale actie voor businessclub leden
Van Hollandse Nieuwe naar Workshop ‘Vis Fileren en Bereiden’
DOETINCHEM/’S-HEERENBERG - De warme lente zorgde voor ‘heul veul’ plankton en daarmee
voor volvette Hollandse Nieuwe haringen. Die, met meer dan 16% lichaamsvet en een stevige
‘bite’, goed in de smaak vielen bij de 220 aanwezige businessclub leden tijdens de Haringparty
van De Graafschap afgelopen 21 juni.
In de tuin van het Doetinchemse Hotel Villa Ruimzicht werden 350 haringen weggehapt en
een vaatje haring geveild voor het goede doel: Dierencentrum Achterhoek.
Vishandel Wennekes uit ’s-Heerenberg stelde de ‘Maatjes’ beschikbaar en stuurde medewerkster
Gaytrie Dewnarain; een heuse ‘Haringfileer-Ster’. “Gaytrie werkt al jaren bij ons en is onze
specialist in het schoonmaken van haring,” legt eigenaar Dave Wennekes uit. Dit ambacht,
uitgevoerd in de meegebrachte haringkar, werd door de aanwezigen ‘happers’ als een
interessante toevoeging aan het feest gezien. Gaytrie kreeg regelmatig het verzoek om de
haring in stukjes te snijden, omdat ‘happen’ in je nette pak vaak niet meevalt.
Dave Wennekes: “Wat Gaytrie tijdens de haringparty liet zien is hartstikke leuk en we weten dat
er veel visliefhebbers zijn die graag zelf de verschillende vissen willen herkennen, beoordelen en
bereiden.
Onze chef-kok Henry Bergevoet verzorgt daarvoor maandelijks de workshop ‘Vis fileren en bereiden’
in onze fileerderij aan de Weteringstraat 1 in ’s-Heerenberg. De (zaterdag)avond duurt van 19.00
tot 23.00 uur en de deelnemers bereiden gezamenlijk een aantal culinaire visgerechten.
Uiteraard wordt er ook samen gegeten en gedronken. Kortom, het is een leuke, leerzame en
smakelijke avond!”
Als extra geste voor de businessclub leden van de Graafschap stelde Wennekes zijn workshop
‘Vis fileren en bereiden’ beschikbaar. Dave: “Uit alle leden die hun visitekaartje achterlieten in de
glazen vaas op de haringkar is een winnaar gekomen: Eric Ticheloven van Green uit Doetinchem.
Hij mag met twee personen gratis deelnemen en is inmiddels op de hoogte gesteld.
Als Wennekes en Businessclub De Graafschap elkaar na de haringparty spreken besluiten ze alle
businessclub leden een speciaal aanbod te doen:
Kom nu met 4 personen naar de Culinaire Vis Workshop van Vishandel Wennekes
en ontvang dit prachtige aanbod:
Vier deelnemers voor de prijs van drie
RESERVEREN 6-10-2018
RESERVEREN 20-10-2018
RESERVEREN 10-11-2018
Reserveer hierboven plaatsen voor de gewenste datum en er opent zich een pagina met extra
informatie en een betaalmogelijkheid. Maar wees er snel bij want: Vol=Vol
Per vier deelnemers wordt op de betaalpagina automatisch een kortingsbedrag van 50 euro in
mindering gebracht
(geldig tot en met 10 november 2018)
Workshops voor (grotere, besloten) groepen of speciale thema’s behoren tot de mogelijkheden.
Hiervoor gelden andere prijzen en kan in overleg een dag gekozen worden.
Neem daarvoor -of voor andere vragen- contact op met: pr@vishandelwennekes.nl
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze Vis Workshops?
Bijvoorbeeld als er nieuwe data bekend zijn?
JA, houd mij op de hoogte